Lid worden / Afmelden

Proefles

Om  kennis te maken met de judosport kun je 3 proeflessen volgen. Tijdens de proeflessen wordt je ingedeeld in een groep waar je het beste in past (leeftijd, gewicht en motoriek). Omdat wij alleen judoka’s laten deelnemen aan de proeflessen als ze aansluitend kunnen starten in de groepen, is het mogelijk dat voor bepaalde groepen een wachtlijst bestaat.

Je kunt deelnemen aan de proeflessen door je aan te melden via e-mail (trainers@judokintsugi.nl). Je krijgt dan van ons bericht wanneer je kunt starten met de proeflessen. Om deel te nemen aan de proeflessen heb je geen judopak nodig. Een lange broek en een shirt met lange mouwen is goed. Na het volgen van 3 proeflessen kun je lid worden van Judovereniging Stella Duce. Hoe dit moet staat hier beneden beschreven.

Lid worden

Lid worden van Judovereniging Stella Duce kan door het invullen van onderstaand aanmeldformulier en het betalen van 10 euro inschrijfgeld.

Aanmeldformulier

De ledenadministratie en contributie administratie zullen je inschrijving verwerken en ervoor zorgen dat je op de ledenlijst komt te staan en je eens per kwartaal een factuur ontvangt voor de contributie.

Gedurende de schoolvakanties is er geen judo. Je betaald dan ook voor ca. 40 weken judo per jaar. Het totaalbedrag hiervoor is verdeeld over 4 gelijke bedragen welke per kwartaal worden gefactureerd. Dit betekend dus dat u in het derde kwartaal hetzelfde betaald als gedurende de andere kwartalen, ondanks dat er gedurende het derde kwartaal 6 weken niet gejudood wordt.

Aanmelding Judo Bond Nederland (JBN)

Net zoals de voetbalclub de KNVB heeft moet je bij het lid worden van een judovereniging lid worden van de JBN. De JBN maakt wedstrijden mogelijk, zorgt voor scheidsrechters, geeft jou een judo paspoort waar je banden in geregistreerd worden en alle judo gerelateerde zaken waar wij ook als vereniging van gebruik maken.

Door lid te worden van Judovereniging Stella Duce ga je akkoord met het lidmaatschap van de JBN. Onze ledenadministratie verzorgt de aanmelding bij de JBN zodat je kunt deelnemen aan wedstrijden en de banden door de judobond geregistreerd kunnen worden. Het JBN lidmaatschap wordt voor een periode van minimaal een jaar aangegaan met stilzwijgende verlenging indien niet tijdig wordt opgezegd. De JBN zal een acceptgiro sturen voor de betaling van de contributie. De contributie tarieven zijn te vinden op de website van de JBN.

Lidmaatschap beëindigen

Wil je jezelf of je kind voor welke reden dan ook afmelden van de judovereniging? Ten eerste stellen we het zeer op prijs indien je eerst de trainer persoonlijk op de hoogte stelt. Vervolgens kun je onderstaande link gebruiken om het lidmaatschap te beëindigen:

Afmeldformulier

Afmelden kan per kwartaal en dient te gebeuren voor de start van het nieuwe kwartaal. Het kwartaal waarin de afmelding plaatsvindt, dient dus altijd nog geheel betaald te worden. De judoka kan uiteraard ook nog dat gehele kwartaal komen sporten.

Let op!

Je dient zelf zorg te dragen voor afmelden bij de JBN. Afmelden kan door het JBN Lidmaatschapsnummer in te vullen via onderstaande link:

Afmelden JBN