Record aantal deelnemers interne competitie!

Recordaantal deelnemers van Stella Duce op de Interne Competitie!

Vandaag was de vijfde wedstrijddag van de Interne Competitie in Sporthal Egerbos bij Judokan. Maar liefst 49 judoka’s van de in totaal 217 deelnemers waren van onze vereniging, bijna een kwart! Voor een aantal jeugdjudoka’s was het de allereerste keer op een wedstrijd buiten de club. Soms was dat extra spannend, maar het leverde wel al mooie resultaten op. Ook is goed te merken dat de judoka’s die doorgroeien naar niveau normaal en hoog hier ook kunnen scoren. We groeien met de wedstrijd! Al onze kanjers hebben heel hard gewerkt en mooie resultaten behaald. Hier een overzicht van alle winnaars:

Bronzen medailles waren er voor Olaf Wijnhoven, Demi Achten, Noah Dorssers, Loes Niessen, Kevin ter Sluijsen, Bart Zinken, Maxim Ekker, Ferran Bouten, Rens Theeuwen, Anne Wolters, Fleur Rijbroek, Ruben Michiels, Tycho Jacobs, Joshua Ekker, Richelle Dorssers, Tobias Duijs, Lucas Jacobs, Pim Weemaes, Damairo Teelen, Joeri Hofmans, Qiana van Bavel, Rikkie Backes, Niels Reumkens, Daan Hermans en Sophie Peuten.

De volgende judoka’s behaalden een tweede plaats: Sanne Verlinden, Amber Lenssen, Marit Wijnhoven, Chloë Jacobs, Milan Bus, Ayana Gordebeke, Kalani van Bavel, Lucas Verstegen, Mathijs van den Born, Quinten Kohlen, Daan Wolters, Jonah van Santen en Dion Balango.

En deze judoka’s werden kampioen in hun poule: Renzo Streng, Tom Bouten, Jesse van Montfort, Raoul Bouten, Mike Vos, Joackim Duijs, Milan Daemen, Mike Keultjens, Chris Vijfvinkel, Wout de Kievit en Dennis Vijfvinkel.

Iedereen gefeliciteerd met het resultaat!

Tot slot Max ook heel erg bedankt voor het helpen met begeleiden.

Facebook